-
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA Renegade

LOWA Renegade

LOWA Renegade is een tijdloze collectie van het Duitse outdoormerk LOWA. Met hoge en lage wandelschoenen in diverse kleuren biedt het merk genoeg keuze. Deze (berg)wandelschoenen zijn een van de meest populaire en verkochte wandelschoenen in Europa. Het stijlvolle design in combinatie met comfort en de Duitse degelijkheid zorgen ervoor dat u heel wat meters kunt maken met deze schoenen. Wilt u meer weten over LOWA Renegade? Lees dan verder op deze pagina.

LOWA Renegade GTX mid

Bij Wandelschoenen Expert hebben we een ruim assortiment van de Renegade collectie. Deze serie van LOWA is zeer bekend onder de fanatieke wandelaars. LOWA staat bekend om de functionaliteit, technische innovatie, modern design en de perfect pasvorm van de wandelschoenen. Dankzij de ervaring in de outdoorbranche heeft LOWA inmiddels een ruim assortiment wandelschoenen die geschikt zijn voor elk avontuur. Door de filters te gebruiken kunt u de perfecte LOWA Renegade wandelschoenen voor al uw wandelingen vinden.

LOWA Renegade dames

De LOWA Renegade collectie is een multitalent van het merk LOWA dat al jarenlang de hoge kwaliteit bewijst. De schoenen zijn al lang onderdeel van de standaardcollectie en zijn door de tijd heen verder ontwikkeld maar hebben de frisse look en het hoogwaardige loop - en draag­comfort behouden. Voor dames zijn er veel keuzes, zoals de kleur en het model. Zo is de Renegade wandelschoen de perfecte metgezel voor wan­de­lingen met de hond, berg­wan­del­tochten of dagwandelingen.

LOWA Renegade heren

Het model Renegade van LOWA is er ook voor heren. De schoenen zijn perfect voor dagwandelingen of bergtochten en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Zo is er voor iedere man een passende Renegade wandelschoen. Bovendien bieden de schoenen gegarandeerd bescherming tegen verschillende weersinvloeden. De schoenen zijn namelijk permanent waterdicht, hebben een hoog ademend vermogen en zijn winddicht. U vindt verschillende schoenen voor heren op deze pagina.