-
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Lowa Renegade

Lowa Renegade Lowa Renegade is een tijdloze collectie van het Duitse outdoormerk. Met hoge en lage wandelschoenen in diverse kleuren biedt het merk genoeg keuze. Deze (berg)wandelschoen is een van de meest populaire en verkochte wandelschoen in Europa. Het stijlvolle design in combinatie met het comfort en de Duitse degelijkheid zorgen ervoor dat u heel wat meters kunt maken met deze schoen.

Lowa Renegade GTX mid

Bij Wandelschoenen Expert hebben we een ruim assortiment van de Renegade serie. De serie van Lowa is zeer bekend onder de fanatieke wandelaar. Het merk staat bekend om de functionaliteit, technische innovatie, modern design en de perfect pasvorm. Dankzij de ervaring in de outdoor branche biedt Lowa een ruim assortiment wandelschoenen die geschikt zijn voor uw avontuur. Door de filters te gebruiken kunt u de perfecte Lowa Renegade wandelschoen voor uw wandelingen vinden.

Lowa Renegade dames

De Lowa Renegade is een multi talent van het merk dat al jarenlang zijn hoge kwaliteit bewijst. De schoen zit al meer dan twee decennia in de collectie en is door de tijd heen is de schoen blijven ontwikkelen maar heeft zijn frisse look en hoogwaardige loop - en draag­comfort behouden. Voor dames zijn er in de Renegade schoenenlijn veel opties denk aan kleur en model. Zo is de Renegade wandelschoen de perfecte metgezel voor honden­ wan­de­lingen, berg­wan­del­tochten, of dagwandelingen.

Lowa Renegade heren

Het model Renegade van Lowa is er natuurlijk ook voor heren. De schoen is perfect voor dagwandelingen of bergtochten. U vindt verschillende schoenmaten voor heren op deze pagina, daarnaast is er veel keuze in kleur en model. Zo is er voor iedere man een passende Renegade wandelschoen. Of u nu van lage of hoge schoenen houdt. Bovendien biedt de schoen gegarandeerd bescherming tegen verschillende weersinvloeden. De schoen is namelijk permanent waterdicht, hoog ademend vermogen en winddicht. Bekijk uw favoriete Renegade schoen.