Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Grisport

Grisport

Al sinds 1977 is het Italiaanse topmerk gespecialiseerd in het ontwikkelen van wandelschoenen en vrijetijdsschoenen met een uitstekend draagcomfort. Hierbij staat comfort, kwaliteit en duurzaam produceren op de eerste plaats. Het resultaat zijn hoogwaardige schoenen die een genot zijn om te dragen, een lange tijd mee gaan en geschikt zijn voor diverse activiteiten. De collectie van Grisport bestaat uit verschillende modellen voor jong en oud. Voor welke schoen kiest u?

Grisport wandelschoenen

Kwaliteit en comfort staat voorop bij Grisport, en dat is te voelen bij elke stap die u zet. De wandelschoenen van Grisport zijn gemaakt van duurzame materialen, leersoorten en membranen. Hierdoor zijn de wandelschoenen erg comfortabel en kunt u er een lange tijd van genieten. Ook bieden ze de een goede ondersteuning tijdens het lopen. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs. Waar wacht u dus nog op? Bekijk onze collectie Grisport wandelschoenen en kies uw favoriete wandelschoen.

Grisport bergschoenen

De bergschoenen van Grisport zijn verkrijgbaar vanaf categorie B tot en met categorie D. Dit wil zeggen dat deze schoenen steviger en stugger zijn dan de andere schoenen in de collectie van Grisport. Hierdoor zijn deze schoenen perfect voor bergachtig terrein waarbij u een rugzak draagt of buiten paden wandelt. Klik op het bovenstaande kopje om naar onze collectie Grisport bergschoenen te gaan, of selecteer bergschoenen in de filter!

Grisport Sherpa

Grisport heeft verschillende modellen schoenen in haar assortiment, waaronder de Sherpa. Dit zijn allround wandelschoenen met een hoge schacht. Deze schoenen zijn erg comfortabel en bieden een goede ondersteuning, grip en controle tijdens het wandelen. Dit maakt de Sherpa schoenen perfect voor heuvelachtig terrein en onverharde wegen. Deze schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel heren als dames. Klik op bovenstaande kopje om ons assortiment Grisport Sherpa te bekijken. Ook voor enkele andere series kunt u een speciale pagina bezoeken, zoals de Grisport Torino, Ranger of Viken serie.

Grisport Anden

Het Anden model van het merk Grisport is een stevige allround wandelschoen voor dames en heren. Deze schoenen hebben een hoge schacht en bieden u een hoog comfort in combinatie met een uitstekende ondersteuning en goede grip. De Anden schoenen zijn dan ook geschikt voor heuvel- en bergachtig terrein. Zoekt u dus nog naar hoogwaardige schoenen om de bergen mee in te gaan, dan moet u zeker even een kijkje nemen in ons assortiment van Grisport Anden.

Grisport Inlegzool

Als u nog meer comfort wilt creëren in uw wandelschoenen dan kunt u een inlegzool van Grisport overwegen. Deze zooltjes, beschikbaar voor zowel jong als oud, zorgen voor een goede ondersteuning en verhogen het dempen van uw stappen. Het verhogen van deze demping zal er voor zorgen dat uw spieren minder kracht hoeven te leveren bij het wandelen, en zo kunt u langer door zonder last te krijgen van uw spieren. Ervaar het zelf!