Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Grisport

Alle producten van Grisport

Al sinds 1977 is het Italiaanse topmerk gespecialiseerd in het ontwikkelen van wandelschoenen met een uitstekend draagcomfort. Dankzij duurzame productie en technologische ontwikkeling is er voor elke situatie een schoen van Grisport. De collectie van Grisport bestaat uit verschillende modellen voor jong en oud. Selecteer uw opties in de filters om de juiste schoen te vinden.

Grisport wandelschoenen

De wandelschoenen van Grisport worden gemaakt van duurzame materialen, leersoorten en membranen. Kwaliteit staat voorop bij Grisport en dat is te voelen bij elke stap die u zet. De collectie van Grisport bestaat uit verschillende modellen voor jong en oud. Selecteer uw opties in de filters om de juiste schoen te vinden.

Grisport bergschoenen

De bergschoenen van Grisport zijn verkrijgbaar vanaf categorie B tot en met categorie D. Dit zijn schoenen die gemaakt zijn voor bergachtig terrein waarbij je een rugzak draagt of buiten paden wandelt. De collectie van Grisport bestaat uit verschillende modellen voor jong en oud. Selecteer uw opties in de filters om de juiste schoen te vinden.