-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hanwag

Het Duitse merk HANWAG is een grote speler als het draait om wandelschoenen met een hoge kwaliteit. Deze wandelschoenen worden geproduceerd in Duitsland en kenmerken zich door het hoge loop- en draagcomfort. De collectie van HANWAG bestaat uit wandelschoenen en bergschoenen die er bovendien nog eens super goed uitzien. De schoenen van HANWAG zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

HANWAG Wandelschoenen

Uitstekende schoenen van het Duitse topmerk HANWAG. Hanwag ontwerpt haar wandelschoenen in samenwerking met hikers, trekkers en andere ervaringsdeskundigen om zo de beste wandelschoenen op de markt te brengen. De wandelschoenen van HANWAG worden gemaakt van het allerbeste materiaal en dat voelt u bij iedere stap die u zet. Deze schoenen hebben alles wat u wilt, voor heren en dames in verschillende maten, kleuren en categorieën. Heeft u nog andere specifieke wensen? Selecteer die dan in de filters.

HANWAG Bergschoenen

Ook voor de bergschoenen van HANWAG wordt natuurlijk het beste materiaal gebruikt. Deze schoenen zijn van topkwaliteit om elke wandeling te trotseren. Zo heeft u door de zool uitstekende grip op de meest instabiele ondergronden en kunt u ook stijgijzers onder deze schoenen binden, waardoor u op iedere plek de optimale wandelervaring zal hebben. De bergschoenen zijn er in verschillende categorieën, kleuren, maten, geschikt voor heren en dames.

HANWAG Tatra

De collectie van Tatra is tegenwoordig erg groot, alles wat je kan wensen van een wandel- of bergschoen zit hier in. Deze schoen komt het beste tot zijn recht in ongelijk terrein en is ook waterdicht. Er zijn verschillende opties voor deze schoen en door de filters te gebruiken zult u altijd de perfecte Hanwag Tatra schoen voor uw wandeling vinden.