Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Acitiviteit
Prijs
Levertijd
Korting

WandelsokkenWandelsokken zijn van essentieel belang tijdens het wandelen. Ze zorgen namelijk voor droge voeten en voor extra schokdemping. Dankzij deze eigenschappen, zult u minder snel zere en/of vermoeide voeten krijgen, en is de kans op blaren minder groot. Bij Wandelschoenen Expert hebben we een ruim assortiment wandelsokken voor dames, heren en kinderen.

Sokken voor het wandelen

Wandelsokken zijn anatomisch gevormd. Dit houdt in dat de sokken in de vorm van je voet gemaakt zijn. Hierdoor worden irritaties voorkomen die door loze ruimtes kunnen ontstaan bij normale sokken. U kunt de filters gebruiken om zo de beste sokken voor uw wandeling te vinden. Voor meer informatie over de wandelsokken, vragen we u om op de afbeelding te klikken. Zo krijgt u per sok een uitgebreide omschrijving over de desbetreffende sok.

Wandelsokken voor dames

Wandelsokken dienen voor ultiem wandelcomfort. De dames wandelsokken van Wandelschoenen Expert zijn van heer hoge kwaliteit en belemmeren u niet tijdens uw moment buiten. Ervaar het comfort van goede wandelsokken!

Wandelsokken voor heren

De heren wandelsokken van Wandelschoenen expert zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor krijgt u geen last meer van uw voeten wanneer u regelmatig een stevige wandeling maakt. De wandelsokken op deze pagina zijn geschikt voor elke wandeling.

Wandelsokken voor kinderen

Wanneer u eropuit wilt met het gehele gezin, begint dat bij Wandelschoenen Expert. Naast wandelsokken voor heren en dames, hebben we ook de perfecte wandelsok voor jongens en meisjes in het assortiment. Evenals de dames en heren wandelsok, is de kinder wandelsok van zeer hoge kwaliteit.