Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is één van de bekendste merken in de outdoorindustrie. Dankzij de hoge kwaliteit producten is dit toonaangevende merk klaar voor elk wandelavontuur. Jack Wolfskin wil de kwaliteit en comfort combineren met het uiterlijk van de producten. Zo heeft u naast comfortabele en droge voeten, ook een stijlvolle wandelschoen.

Jack Wolfskin wandelschoenen

Met de wandelschoenen van Jack Wolfskin kunt u ieder wandelavontuur aan. Jack Wolfskin heeft, dankzij haar ruime assortiment, de perfecte wandelschoenen voor iedere wandeling. Hierdoor zullen de schoenen uw enkels en voeten voldoende ondersteuning, waardoor u optimaal kunt genieten. Dankzij het ruime assortiment van Wandelschoenen Expert vindt u gemakkelijk uw nieuw paar wandelschoenen. Dit merk heeft daarnaast kwaliteit, functionaliteit, comfort en uiterlijk hoog staan en dit is terug te zien in de ontwerpen.

Jack Wolfskin broek

Jack Wolfskin heeft naast wandelschoenen ook een ruim aanbod aan wandeluitrusting, van sokken tot shirt, ook broeken horen in het rijtje thuis. Op deze site vindt u zowel lange als korte wandelbroeken van Jack Wolfskin voor kinderen en heren. De wandelbroeken zijn speciaal gemaakt om te dragen tijdens het wandelen om u zo optimaal mogelijk comfort te kunnen bieden. Bekijk de broeken goed en lees de omschrijving om zo tot de broek te komen die het beste bij u en de activiteit past!