Type Product
Schoenmaat
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA Renegade dames

Lowa Renegade Dames

De LOWA Renegade modellen zijn er voor zowel dames als heren. Op deze pagina hebben we alle dames Renegade wandelschoenen voor u verzameld. De schoenen zijn zowel in hoog als laag model en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn de schoenen 100% GORE-TEX gevoerd waardoor de schoenen waterdicht zijn en goed doorademen. Ontdek snel alle voordelen van LOWA Renegade en ga op avontuur!

LOWA wandelschoenen Renegade dames

Een van de meest bekende modellen van het wandelschoenenmerk LOWA is de Renegade schoen. Deze wandelschoen zit al decennia lang in de collectie en is nog steeds een favoriet van velen. Dit is ook niet zo gek, aangezien Renegade aan al uw wensen voldoet en geschikt is voor heerlijk lange wandelingen en bergtochten. De wandelschoenen zitten heerlijk, doordat de schacht en zool een eenheid vormen. Daarnaast zijn de schoenen bestand tegen allerlei weersomstandigheden en beschikken ze over een Vibram®-zool. Dit en nog veel meer zorgt voor veel comfort, de perfecte wandelschoen dus.

LOWA Renegade Mid GTX wandelschoenen dames

De Renegade wandelschoenen van LOWA zijn al jarenlang ontzettend populair. De wandelschoenen zorgen voor optimaal comfort tijdens het wandelen en zijn van topkwaliteit. Ontdek de verschillende kleuren en maten bij Wandelschoenen Expert en maak uzelf klaar voor uw volgende lange wandeling.