Type Product
Schoenmaat
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA Renegade heren

Lowa Renegade Heren

De LOWA Renegade schoenen zijn echte alleskunners. Door de hoogwaardige materialen, zoals VIBRAM® EVO en GORE-TEX, zijn de wandelschoenen uiterst comfortabel en geschikt voor verschillende weersomstandigheden en gebieden. Zo kunt u er gemakkelijk een bergtocht mee maken maar ook een lange afstandswandeling. LOWA Renegade is ook een van de bekendste modellen van LOWA. Op deze pagina hebben we alle herenmodellen van Renegade voor u bij elkaar verzameld, zodat u snel het perfecte paar schoenen kunt vinden!

LOWA wandelschoenen Renegade heren

De populaire Renegade modellen voor heren van LOWA zijn in verschillende hoogtes en maten verkrijgbaar. De wandelschoenen zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor optimaal loopcomfort. Ondek de verschillende kleuren bij Wandelschoenen Expert en maak u klaar voor een lange wandeling door het bos of in de bergen.

LOWA Renegade GTX Lo heren

De LOWA Renegade GTX is er in verschillende modellen en kleuren. De lage modellen, Lowa Renegade GTX Lo, zorgen ervoor dat uw enkel vrij is en u dus soepel kunt bewegen. Perfect voor een lange wandeling of om de bossen in te gaan met de hond. Daarnaast worden de schoenen gekenmerkt door robuustheid en zijn ze erg comfortabel en multifunctioneel. Voor welke kleur gaat u?