-
-


Merrell Moab Speed 2


Merrell Moab Speed 2

De Moab Speed 2 van het Amerikaanse merk Merrel is een van de populairdere collecties. Deze wandelschoenen zitten bordevol innovatie. Deze innovatie komt voort uit kennis en inzichten van de hiking community.


Deze wandelschoenen hebben een Vibramzool die zorgt voor perfecte tractie en daarnaast zit er in de tussenzool maarliefst 30% meer FloatPro™-schuim voor ultiem comfort. Verder zijn de schoenen behandeld met Cleansport NXT™ om op een biologische manier nare geurtjes onder controle te houden. Kortom, wilt u een wandelschoen wat ultiem comfort en duurzaamheid combineert met een mooi design? Dan is de Merrell Moab Speed 2 dé wandelsschoen voor u.

Van welke materialen worden de Merrell Moab Speed 2 gemaakt?

Bij het merk Merrell staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Vandaar dat ook de materialen van de Moab Speed 2 zorgvuldig uitgekozen worden. Zo zijn de mesh voering, het uitneembare voetbed en de veters gemaakt van gereyclede materialen. Verder is het bovenwerk van TPU en Nylon ripstop. Merrell maakt haar wandelschoenen dus zeker met het buitenleven in het achterhoofd.

Duurzaamheid Merrel Moab Speed 2


Bij Merrell staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo hebben ze een aantal doelen opgesteld waarmee Merrell tegen het jaar 2025 nóg duurzamer willen worden. Een van deze doelen is om alles te produceren met gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen.

De Moab Speed 2 wordt daarom dus ook zo duurzaam mogelijk gemaakt. Zo is het mesh wat in de schoen verwerkt zit, de voetbedbedekking en de veters 100% gerecycled. Merrell is dus zeker een van de duurzaamste wandelschoenmerken.

Andere doelen die ze willen behalen zijn het minderen van schoen- en kledingsamples, het plastic verpakkingen verminderen, het afvalwater verminderen 10.000 uur aan vrijwilligerswerk voltooien en het aantal schoenen die weggegooid worden te verminderen.

Het Merrel Moab Speed 2 assortiment