Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Merrell MOAB

Merrell Moab

Het merk Merrell maakt al sinds 1981 hoogwaardige wandelschoenen waarmee u de wereld kunt ontdekken. In ons assortiment vindt u verschillende series van dit merk, waaronder de Moab serie. De wandelschoenen uit deze serie van Merrell zijn enorm populair en een van de meest verkochte ter wereld. Dit komt doordat deze schoenen van een hoge kwaliteit zijn, een hoge duurzaamheid hebben, zeer functioneel en super comfortabel zijn. Zo gaat u altijd voorbereid op pad wetende dat er voor uw voeten gezorgd wordt en u niet voor verassingen komt te staan. Zoek dus niet verder en bekijk ons assortiment van Merrell Moab wandelschoenen!

Merrell MOAB 2 GTX Heren

Een populaire wandelschoen uit de Moab serie van Merrell zijn de Moab 2 GTX schoenen voor heren. Deze schoenen zijn waterdicht en ademend doordat ze voorzien zijn van een GORE-TEX (GTX) membraan. Zo blijven uw voeten droog en dringt vuil niet binnen. Daarnaast zijn deze schoenen erg comfortabel, bieden ze een fijne stabiliteit en steun en hebben ze een fijne demping. Zo blijven ze na urenlang wandelen ook comfortabel om op te lopen. De duurzame zolen zorgen verder voor een uitstekende grip op vrijwel alle ondergronden. Benieuwd naar meer? Bekijk op deze pagina vindt u ons volledige assortiment van Merrell Moab wandelschoenen.

Merrell MOAB 3 GTX

De opvolger van de populaire MOAB 2 GTX is de MOAB 3 GTX. Deze GORE-TEX serie is enorm populair, en dat is begrijpelijk. De duurzame schoenen zitten comfortabel, hebben een dempende zool, goede ventilatie, veel grip en zijn voorzien van de nieuwste technologieën en materialen. Zo heeft u met de 'Mother Of All Boots' 3 een unieke en zeer comfortabele wandelschoen. Een goede wandeltocht start met het goede materiaal!

Merrell MOAB Speed

Met zijn comfort direct uit de doos, duurzaamheid en veelzijdigheid heeft de Merrell Moab Speed al meer dan tien jaar de harten van veel wandelaars veroverd en is hij daarom een van de meest verkochte wandelschoen ter wereld. Meer dan 20 miljoen mensen hebben met deze schoen hun grenzen verlegd tijdens outdoor-activiteiten. De Moab Speed is een lichtgewicht hybride schoen met beschermende eigenschappen, ontworpen om vertrouwen te geven op elke trail en elke uitdaging aan te gaan.