-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle LOWA producten

Alle LOWA producten

De wandelschoenen van LOWA voldoen aan al uw wensen en eisen. De wandelschoenen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een comfortabele pasvorm en bieden voldoende bescherming tijdens lange wandeltochten. Ontdek alle modellen en kleuren op deze pagina en ga goed voorbereid op pad!

LOWA Taurus Pro GTX mid

De wandelschoenen van LOWA Taurus Pro zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Door de toepassing van het GORE-TEX membraan zijn de schoenen water- en winddicht en ademend. Zo hebt u nooit meer koude of natte voeten. Ontdek het optimale loopcomfort nu zelf en ga goed voorbereid de deur uit!

LOWA Vento

Kent u het Vento model van LOWA al? Deze lage wandelschoenen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en zijn erg licht. De schoenen zijn ook comfortabel, van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee. Bekijk alle kleuren bij Wandelschoenen Expert en maak uzelf klaar voor allerlei outdooractiviteiten!

LOWA Active Creme

De Active Creme van LOWA is geschikt voor bijna alle casual, berg- en wandelschoenen en houdt het leer van uw schoenen soepel. Voor de optimale bescherming van uw schoenen kunt u de Active Creme ook combineren met LOWA Water Stop Pro. Ontdek de voordelen van de Active Creme nu zelf.

LOWA wandelsokken

Naast wandelschoenen hebt u ook comfortabele wandelsokken nodig voor de perfecte wandeling. De wandelsokken van LOWA zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en worden van allerlei materialen gemaakt. Bekijk alle wandelsokken bij Wandelschoenen Expert en maak uw wandeloutfit compleet.

LOWA Camino

De LOWA Camino wandelschoenen voor heren zijn hoog, van topkwaliteit en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ontdek de verschillende modellen bij Wandelschoenen Expert en de voordelen van GTX nu zelf. GORE-TEX zorgt ervoor dat uw schoenen waterdicht, winddicht en zelfs ademend zijn. Met welk paar schoenen gaat u bergen beklimmen?