Geschikt voor
Kleur
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Levertijd

Mac in a Sac

Mac in a Sac

Mac in a Sac is een outdoormerk van Nederlandse bodem. Met de mooie regenjassen en regenbroeken van dit merk loopt u er rainproof en fashionable bij. Er is genoeg keuze uit vrolijke kleuren waarmee u gegarandeerd opvalt tussen de donkere wolken en regen. Voor welke van de vrolijke en opvallende regenjassen gaat u? Neem snel een kijkje in de ruime collectie van Mac in a Sac, zodat u goed voorbereid bent op het Nederlandse weer.

Mac in a Sac regenjas

Mac in a Sac is een Nederlands merk wat items maakt waardoor u het gegarandeerd droog houdt in het regenachtige Nederland. De jassen zijn naast 100% waterdicht ook winddicht. De jas zit super comfortabel en heeft een "Staycool systeem" op de rugzijde. Het is dus de perfecte jas voor de regenachtige lente- en herfstdagen. Voor welk opvallend kleurtje gaat u?

Mac in a Sac regenbroek

De regenbroeken van het rainproof merk Mac in a Sac zijn broeken zijn functioneel en en handig om bij te hebben in uw tas. De regenbroeken kunt u gemakkelijk aantrekken door de ritssluiting aan de zijkant. Deze regenbroeken zijn lichtgewicht en gemakkelijk op te rollen om deze in in het handige opbergzakje te stoppen. De regenbroeken hebben een een elastische band en het model is unisex. Zo is er voor iedereen een ideale regenbroek om mee te nemen in de rugtas.