-
-

LOWA Strato

LOWA Strato

De Strato serie van het Duitse outdoormerk LOWA staat bekend om de stijlvolle schoenen die voor meerdere gelegenheden te gebruiken is. De schoenen van de serie kunnen enerzijds gebruikt worden tijdens het wandelen en anderzijds tijdens het hiken. Zoals u van LOWA gewend bent, is de Strato serie zeer comfortabel en van uitstekende kwaliteit. Met hoge en lage varianten in verschillende kleuren heeft de collectie zeker de juiste keuze voor u.

LOWA Strato Evo LL Lo

LOWA Strato is een bekende serie bij de beoefend wandelaar en hiker met de populaire Evo schoenen. Bij Wandelschoenen Expert bieden we een selectie uit de Strato serie in diverse kleuren en stijlen aan. De schoenen hebben de perfecte pasvorm en hebben een modern design. Hierdoor gaat u comfortabel en stijlvol uw nieuwe wandelavontuur tegemoet.

LOWA Strato dames

Het Duitse merk LOWA heeft prachtige wandelschoenen voor dames in het assortiment. De Strato serie van LOWA bevat schitterende wandelschoenen die niet mogen ontbreken tijdens een wandeling. Met deze beeldige schoenen bent u klaar om de natuur in te gaan! De schoenen bieden u veel comfort, stabiliteit en demping tijdens het wandelen. Daarnaast zijn de schoenen van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen.