-
-
Schoenmaat
Levertijd

Lowa Strato

Lowa Strato De Strato serie van het Duitse outdoormerk Lowa staat bekend om de stijlvolle schoen die voor meerdere gelegenheden te gebruiken is. De schoenen van de serie kunnen gebruikt worden tijdens het wandelen en hiken. Zoals u van het merk gewend bent is de Strato serie zeer comfortabel en van uitstekende kwaliteit. Met hoge en lage varianten in verschillende kleuren biedt de serie de juiste keuze voor u.

Lowa Strato Evo LL Lo

Lowa Strato is een bekende serie bij de beoefend wandelaar en hiker, met de populaire Evo schoenen. Bij Wandelschoenen Expert bieden we een greep uit de Strato serie in diverse kleuren en stijlen. De schoenen hebben de perfecte pasvorm en hebben een modern design. Hierdoor gaat u comfortabel en stijlvol uw avontuur tegemoet.

Lowa Strato dames

Het Duitse merk Lowa heeft prachtige wandelschoenen voor dames in hun assortiment zitten. De Strato serie van Lowa bevat schitterende wandelschoenen die niet mogen ontbreken tijdens een wandeling. Met deze beeldige schoenen bent u klaar om de natuur in te gaan. De schoenen bieden u veel comfort, stabiliteit en demping tijdens het wandelen. Daarnaast zijn de schoenen in de Strato serie voorzien van een hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen.