-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd

LOWA Maddox

LOWA Maddox

De lage wandelschoenen van LOWA Maddox zijn perfect voor uw volgende wandeltocht. De schoenen zijn niet alleen winddicht, maar ook waterdicht en ademend. Daarnaast zorgen de schoenen voor voldoende ondersteuning en zijn in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar. Ontdek alle modellen voor dames, heren en kinderen op deze pagina.

LOWA Maddox GTX Lo dames

De wandelschoenen van LOWA Maddox voor dames zorgen voor extra veel grip, waardoor u comfortabel kunt wandelen. De schoenen zijn speciaal aangepast aan de anatomie van een vrouwenvoet en zijn door het gebruik van GORE-TEX water- en winddicht. Ontdek de verschillende kleuren en maten bij Wandelschoenen Expert en kies uw favoriete paar schoenen.

LOWA Maddox GTX Lo heren

De lage wandelschoenen van LOWA Maddox GTX voor heren zijn perfect voor lange wandelingen op onverharde paden. De schoenen zijn ademend, winddicht en zelfs waterdicht, waardoor u nooit meer natte voeten hebt. Daarnaast hebt u voldoende ondersteuning tijdens het wandelen en zorgen de schoenen voor optimaal loopcomfort. Bekijk alle kleuren bij Wandelschoenen Expert en u bent direct voorbereid voor uw volgende wandeling door heuvelachtig gebied.