-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA Locarno

LOWA Locarno

De Locarno serie van LOWA staat bekend om de stevigheid van de schoen. Zo is deze serie goed voor een echt wandelavontuur, maar is deze ook geschikt voor een wandeling door de stad. Naast de stevigheid is het stijlvolle, moderne design en het comfort van de schoenen erg geroemd. Bij Wandelschoenen Expert vindt u een ruim assortiment van de Locarno serie, waardoor uw nieuwe paar wandelschoenen er gegarandeerd tussen zit!

LOWA Locarno GTX

LOWA is een van de meest bekende merken op het gebied van berg- en wandelschoenen. Met diverse series, waaronder de Locarno serie, heeft het merk een divers aanbod schoenen. De schoenen kenmerken zich door de functionaliteit, het comfort en het moderne design. Om de juiste schoen snel te kunnen vinden, raden we u aan om gebruik te maken van de handige filters. U vindt gegarandeerd de perfecte schoen!

LOWA Locarno heren

Het Duitse merk LOWA heeft een uitgebreide collectie met schitterende wandelschoenen voor zowel heren als dames. Op Wandelschoenen expert bieden wij u graag de ruime collectie van dit bekende merk aan. Zo ook de bekende Locarno serie voor heren. Deze collectie bestaat uit prachtige wandelschoenen voor heren van de beste kwaliteit. Door de goede demping en stabiliteit van de schoen zal u veel comfort ervaren tijdens het wandelen. Met welke Locarno wandelschoen van LOWA gaat u de natuur in?

LOWA Locarno dames

In het assortiment van LOWA Locarno kunt u prachtige schoenen voor dames vinden. De GORE-TEX, ook wel GTX genoemd, zorgt dat uw schoenen water- en winddicht zijn, maar toch ademend. Bekijk het assortiment voor dames op deze pagina met onder andere LOWA Locarno GTX Lo. Welk model is uw favoriet?