Geschikt voor
Schoenmaat
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Lowa Innox

Lowa Innox De Innox serie van het Duitse outdoormerk LOWA bestat onder andere uit schoenen voor trailrunning. Naast de trailrun collectie, biedt het ook wandelschoenen met de perfect pasvorm. Deze confortable serie schoenen voldoet aan de hoogste eisen. Het moderne design en de functionaliteit van het merk zorgen ervoor dat u aangenaam en in stijl uw trailrun of wandelavontuur kunt aangaan.

LOWA Innox Evo GTX

Bij Wandelschoenen Expert kunt u naast berg- en wandelschoenen, ook terecht voor trailrun schoenen. Waaronder ook de Innox serie van het Duitse outdoormerk. Wandelschoenen Expert heeft een divers aanbod schoenen voor verschillende outdoor avonturen, zo kunt u de populaire Lowa Innox Evo GTX schoenen hier vinden. Maak gebruik van de handige filters om uw zoekopdracht te verfijnen en zo gemakkelijk uw nieuw paar schoenen kunt vinden.

Lowa Innox Pro GTX Lo

Op wandelschoen expert bieden wij u graag de prachtige wandelschoenen uitde Innox pro serie aan. Met deze schoenen bent u klaar om de natuur in te gaan. De wandelschoenen uit deze serie worden met liefde ontworpen bij Lowa. Daarnaast zijn deze schoenen gemaakt van de beste materialen en voorzien van een hoge kwaliteit. Hierdoor blijven de wandelschoenen een lange tijd netjes voor gebruik.

Lowa Innox Evo GTX dames

Lowa is een Duits merk dat staat voor kwaliteit. Zij maken hun wandelschoenen alleen met de beste materialen en technieken om zo hun hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Lowa heeft daarnaast verschillende series in hun assortiment zitten, zoals bijvoorbeelde de Innox Evo serie. Deze serie bevat diverse wandelschoenen voor dames die ieder een prachtig design hebben. Met de Innox Evo serie van Lowa is iedereen direct klaar om de natuur te gaan ontdekken.