-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA Innox

LOWA Innox

De Innox serie van het Duitse merk LOWA bestaat uit wandelschoenen met de perfecte pasvorm. Zo kunt u allerlei outdooractiviteiten uitvoeren, terwijl u geniet van optimaal loopcomfort. Alle schoenen van LOWA voldoen aan de hoogste eisen, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de modernste designs en functionaliteiten. Met LOWA Innox start u uw nieuwe avontuur goed!

LOWA Innox Evo GTX Lo

Op Wandelschoenen Expert bieden wij u graag de prachtige wandelschoenen Innox Evo GTX Lo aan. Deze wat lagere wandelschoenen zijn enorm populair en om die reden natuurlijk ook breed vertegenwoordigd in ons assortiment. Ontdek het assortiment op uw gemak en kies een model dat bij u past!

LOWA Innox Pro GTX Lo

LOWA is een Duits merk dat staat voor kwaliteit. Op Wandelschoenen Expert kunt u de populaire Lowa Innox Pro GTX Lo wandelschoenen vinden, oftewel wandelschoenen met vele kwaliteiten. GTX staat voor GORE-TEX, een materiaal wat ervoor zorgt dat uw schoenen niet alleen waterdicht zijn, maar ook ademend. Een zeer prettige toevoeging aan elke wandelschoen en zo dacht LOWA er dus ook over. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende hoogtes. Kiest u voor laag (Lo) of toch liever voor een wat hoger model (Mid)?