-
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Lowa Innox

Lowa Innox De Innox serie van het Duitse merk Lowa bestaat onder andere uit schoenen voor trailrunning. Naast de trailrunning collectie, biedt het merk in deze serie ook wandelschoenen met de perfecte pasvorm. Zo ontstaan comfortabele schoenen waarop u precies de activiteiten kunt uitvoeren die u wenst te doen. Alle schoenen van Lowa voldoen uiteraard aan de hoogste eisen, maken gebruiken van hoge kwaliteit materialen en zijn voorzien van de modernste designs en functionaliteiten. Met Lowa Innox start uw avontuur goed!

Lowa Innox Evo GTX Lo

Op Wandelschoenexpert bieden wij u graag de prachtige wandelschoenen Innox Evo GTX Lo aan. Deze wat lagere wandelschoenen zijn enorm populair, en om die reden natuurlijk ook breed vertegenwoordigd in ons assortiment. Ontdek het assortiment op uw gemak, en als u meer informatie over een specifieke schoen wilt kunt u er altijd op klikken!

Lowa Innox Pro GTX Lo

Lowa is een Duits merk dat staat voor kwaliteit. In het assortiment kunt u de populaire Lowa Innox Pro GTX Lo vinden. Dit is natuurlijk een hele mond vol, maar deze schoenen hebben dan ook vele kwaliteiten. De GTX staat voor Gore-tex, wat een materiaal is waarmee de schoenen niet alleen waterdicht worden, maar ook nog eens ademend. Natuurlijk een zeer prettige toevoeging aan elke wandelschoen, en zo dacht Lowa er ook over. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende hoogtes in de schoen, dus hoe hoog deze op uw enkels aansluit. Kiest u voor laag (Lo) of kiest u liever voor wat hoger (Mid)?