Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lowa heren

Lowa heren Het Duitse outdoormerk Lowa is zeer bekend onder de fervent wandelaar en hiker. Dankzij de hoge kwaliteit van het merk, gaat de schoen geruime tijd mee voor diverse wandelavonturen. De functionaliteit in combinatie met het moderne design zorgen ervoor dat u naast het comfort van de schoen, ook geniet van de stijlvolle uitstraling. Dankzij het diverse assortiment, bent u bij Wandelschoenen Expert, zeker aan het juiste adres voor uw nieuw paar Lowa berg- of wandelschoenen.

Lowa wandelschoenen heren

Bij Wandelschoenen Expert vindt u een ruim assortiment berg- en wandelschoenen voor heren. Dankzij de diverse soorten van het Duitse merk, is uw nieuw paar wandelschoenen zo gekocht. Deze diversiteit zorgt ervoor dat Lowa voor ieder type wandeling de juiste wandelschoenen heeft. Of u nou wilt wandelen in de bergen of op vlak terrein: Lowa heeft de perfecte wandelschoenen voor u. Heeft u de populaire Renegade serie bijvoorbeeld al eens bekeken? Ontdek het zelf! Voor al uw andere wensen, bijvoorbeeld de maat of sale, kunt u gebruik maken van de filters!

Lowa Locarno heren

Het Duitse merk Lowa heeft een uitgebreide collectie met daarin schitterende wandelschoenen voor zowel heren als dames. Op Wandelschoen expert bieden wij u graag de ruime collectie van dit merk aan. Zo ook de bekende Locarno serie voor heren. Deze serie van Lowa bevat prachtige wandelschoenen voor heren die voorzien zijn van de beste kwaliteit. Door de goede demping en stabiliteit van de schoen zal u veel comfort ervaren tijdens het wandelen. Met welke Locarno wandelschoen van Lowa gaat u de natuur in?