Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

LOWA 4Daagse

LOWA 4daagse

Schoenenmerk Lowa is hoofdsponsor van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de Nijmeegse 4Daagse. Om de wandelaars op weg te helpen, heeft LOWA een speciale collectie voor de 4Daagse ontwikkeld. Deze collectie bevat een aantal schoenen, sokken, t-shirts en accessoires. Alles zo gemaakt dat wandelaars de eindstreep weten te halen! De schoenen zorgen voor ondersteuning, goede demping, comfort en bescherming en u kunt kiezen uit verschillende soorten materialen, modellen en kleuren. Er zit dus voor iedere wandelaar wat wils tussen. Of u nu de Vierdaagse gaat wandelen, aan de zijlijn staat of simpelweg goede kwaliteit wandelspullen nodig heeft, met de 4Daagse collectie zijn de eerste stappen al gezet.

LOWA Vierdaagse Schoenen

Met ieder jaar ruim 47.000 deelnemers is de 4Daagse het grootste meerdaagse wandelevent ter wereld. Schoenenmerk LOWA heeft als hoofdsponsor van de Vierdaagse een collectie die alle deelnemers op weg helpt: de 4Daagse collectie. Met wandelschoenen voor zowel mannen als vrouwen is er voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit hoge of lage schoenen met of zonder GORE-TEX en tussen verschillende materialen. De schoenen zorgen ook voor demping, ondersteuning, bescherming én comfort tijdens alle wandelingen en houden uw voeten gegarandeerd droog. De schoenen zijn ten slotte geheel aangepast aan de anatomie van de voet die voor mannen en vrouwen anders is.

LOWA 4 Daagse Schoenen

Of u nu de 4Daagse gaat lopen of niet, de 4Daagse schoenencollectie van LOWA is altijd een goede keuze. Deze collectie heeft schoenenmerk LOWA als hoofdsponsor speciaal ontworpen voor de Nijmeegse 4Daagse. De schoenen zijn dus ideaal voor elke wandeling, kort en lang. Alle schoenen hebben ook een optimaal draagcomfort en er zijn zowel schoenen voor mannen als voor vrouwen. De keuze is ruim. Of u nu hoge of lage wandelschoenen wilt, met of zonder GORE-TEX en synthetisch materiaal of leer, er is voor elke wandelaar een goede schoen die lang meegaat en uw voeten droog houdt.