-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Lowa 4Daagse

Schoenenmerk Lowa is hoofdsponsort van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld: de Nijmeegse 4Daagse. Om de wandelaars op weg te helpen, heeft Lowa een speciale collectie voor de 4Daagse ontwikkeld. Deze collectie bevat een aantal schoenen, sokken, T-shirts en accessoires. Alles zo gemaakt dat wandelaars de eindstreep weten te halen. De schoenen zorgen voor ondersteuning, goede demping, comfort en bescherming. U heeft de keuze tussen verschillende materialen, modellen en kleuren. Ook kunt u kiezen of u schoenen wilt met of zonder GORE-TEX technologie. Er zit dus voor iedere wandelaar wat wils bij. Of u nu meewandelt in de Vierdaagse, aan de zijlijn staat of simpelweg goede kwaliteit wandelspullen nodig heeft, met de 4Daagse collectie zijn de eerste stappen al gezet.

Lowa Vierdaagse Schoenen

Met ieder jaar ruim 47.000 deelnemers is de 4Daagse het grootste meerdaagse wandelevent in de wereld. Schoenenmerk Lowa heeft als hoofdsponsor van de Vierdaagse een gehele collectie die deze deelnemers op weg helpt: de 4Daagse collectie. Met wandelschoenen voor zowel mannen als vrouwen, is er voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen tussen hoge of lage schoenen, met of zonder GORE-TEX en tussen verschillende materialen. De schoenen zorgen voor demping, ondersteuning, bescherming én comfort tijdens alle wandelingen. Deze wandelschoenen van de 4Daagse collectie houden uw voeten gegarandeerd droog. Ook zijn de schoenen in deze collectie geheel aangepast naar de anatomie van de voet, die voor mannen en vrouwen anders is.

Lowa 4 Daagse Schoenen

Of u nu de 4Daagse gaat lopen of niet, de 4Daagse schoenencollectie van Lowa is altijd een goede keuze. Deze collectie heeft schoenenmerk Lowa speciaal ontworpen voor de Nijmeegse 4Daagse als hoofdsponsor van het evenement. Deze schoenen zijn dus ideaal voor iedere wandeling, kort en lang. Alle schoenen dragen bij aan comfort en bescherming van de wandelaars. Er zitten zowel schoenen voor mannen als vrouwen in de 4Daagse collectie, waarbij deze zijn aangepast naar de anatomie van de respectievelijke voeten. De keuze is ruim: of u nu hoge of lage wandelschoenen wilt, met of zonder GORE-TEX en synthetisch materiaal of leer. In de Lowa 4Daagse collectie zit voor iedere wandelaar een goede schoen die lang meegaat en uw voeten droog houdt.