-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

KEEN

alle producten van KEEN

Voor iedereen die graag in de buitenlucht komt zorgt KEEN voor de juiste wandelschoenen. Met de wandelschoenen van KEEN wordt de natuur begaanbaar en wordt er tegelijkertijd ook een verschil gemaakt. Zo kan iedereen van de natuur genieten. KEEN ontwerpt duurzame schoenen waarmee binnen blijven moeilijk wordt. De schoenen zijn comfortabel, sterk en bevatten sprekende kleuren en een fijne pasvorm. De stevige zolen kunnen prima tegen een stootje en zijn van hoge kwaliteit zodat u alle avonturen aan kan.

KEEN Wandelschoenen dames

KEEN is er voor iedereen. Hier vindt u een groot aanbod aan dames wandelschoenen van het duurzame kwaliteitsmerk KEEN. Van lage tot hoge schoenen, waterproof wandelschoenen en schoenen die meer op sneakers lijken, voor elke wens zit er hier wel een paar wandelschoenen tussen. U zult alle kilometers in groot comfort kunnen lopen. Met KEEN zult u ervaren dat het leven buiten mooi is.

KEEN Wandelschoenen heren

In het assortiment van KEEN kunt u ook een ruim assortiment wandelschoenen voor heren vinden. Deze stevige schoenen zijn niet alleen zeer comfortabel en geschikt voor al uw wandeltochten, maar door het stoere design sluiten ze ook goed aan bij heren. Daarnaast kunt u een breed scala aan maten vinden, zodat elke man de wandelschoen kan vinden die bij hem past.

KEEN Terradora dames

Een van de populairste wandelschoenen series bestaat uit verschillende dames wandelschoenen, namelijk de KEEN Terradora. In deze serie kunt u zowel hoge als lage wandelschoenen vinden, met allen een hip design. Zo draagt u niet alleen de juiste schoenen, maar ook nog eens schoenen die er goed uitzien. Ontdek het zelf en klik op Terradora in de serie filter!