Geschikt voor
Schoenmaat
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hanwag Banks

Hanwag Banks

Hanwag heeft een ruim assortiment aan wandelschoenen. Deze schoenen worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit en blijven jaren lang mooi. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het het maken van deze prachtige schoenen. Een van de bekendste series van het merk is de Banks serie. In deze serie vindt u A, B en AB categorie wandelschoenen voor dames en heren. Er zijn hoge en lage modellen in verschillende kleuren en designs. Bekijk de producten en vindt uw perfecte Banks wandelschoen.

Hanwag Banks dames GTX

De Hanwag Banks GTX is gebaseerd op de klassieke wandelschoen van Hanwag. Met deze wandelschoen kunt u ieder avontuur aan door de goede ondersteuning. De schoen is gemaakt van nubuck leer van zeer hoge kwaliteit en is waterdicht en ademend goed door. De wandelschoen biedt u goede ondersteuning en is geschikt voor categorie A/B. U kunt hiermee wandelen op zowel vlak als (licht) heuvelachtig terrein. Bovendien is er veel keuze in verschillende kleuren en patroontjes. Zo is er voor iedere vrouw een perfecte Hanwag Banks GTX.

Hanwag Banks GTX

Met de Hanwag Banks GTX kunt u ieder avontuur aan door de uitstekende ondersteuning die deze schoenen te bieden hebben. De schoen is van hoogwaardige kwaliteit dankzij het nubuck leer. Dankzij het GTX membraan, is deze schoen ademend en tegelijkertijd waterdicht. De rubberen zool van deze schoen zorgt ervoor dat u voldoende grip heeft ongeacht op welke ondergrond u loopt. De Hanwag Banks GTX zijn geschikt voor categorie A/B. De wandelschoenen zijn zowel geschikt voor (licht) heuvelachtige als vlak terrein. Kortom, een echte aanwinst als u van wandelen houdt.