-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Ecco

ECCO is een wereldwijd bekend merk voor hun kwalitatief hoogwaardige schoenen. Met jarenlange opgebouwde kennis weten ze precies wat uw voeten nodig hebben om comfortabel lange afstanden te kunnen afleggen. ECCO is continue op zoek naar nieuwe manieren om te vernieuwen, deze innovatieve wandelschoenen met trendy designs zullen dan ook zeker uw favoriet worden.

ECCO wandelschoen

De wandelschoenen van ECCO zijn stijlvol en perfect om korte wandelingen mee te maken in de stad of juist voor lange afstanden door de natuur. Hier vindt u zelfs de perfecte schoenen voor actievelingen en sportievelingen. De designs zijn trendy en gebaseerd op streetwear. Bij ECCO wordt elke schoen geproduceerd met respect voor de materialen en via echt vakmanschap en moderne technieken. Wat uw voeten ook nodig hebben en voor welk doel, hier vindt u het perfecte paar.

Ecco Track 25 bruin

Zoekt u een perfecte wandelschoen die goed te combineren is met vele outfits? Dan is de bruine variant van de Track 25 serie van Ecco echt iets voor u. Deze schoen is ademend en tegelijkertijd waterdicht, dit komt door de waterdichte Gore-Tex voering te combineren met de Ecco Comfort Fibre System™-technologie. Of u nu gaat wandelen in de natuur of juist door de stad, met de Ecco Track 25 aan uw voeten kunt u elke wandeling met gemak voltooien.